Hoe verder

Home » Hoe verder

Automatisering kan voor sommigen een ongrijpbare wereld zijn. Dat begrijpen wij. Ons doel is dan ook onze klanten deze ongrijpbare wereld uit handen te nemen. U vertelt wat u wilt bereiken en wij zorgen er voor dat dit gerealiseerd wordt.

1 Inventariseren van de behoefte

Hoe werkt u nu ?

Door goed te bespreken hoe u nu uw dagelijkse werkzaamheden verricht, wordt het eenvoudiger om een juiste vertaling te maken naar de nieuwe situatie. Maakt u op dit moment bijvoorbeeld gebruik van Excel om bepaalde zaken vast te leggen, en zo ja, wat legt u vast ? Welke systemen hanteert u nog meer ? Al deze informatie vertelt ons hoe we Cargo Manager voor u moeten inrichten zodat u niet gaat misgrijpen en u optimaal gebruik kunt gaan maken van uw transport software oplossing.

Wat wilt u bereiken ?

Een nieuw transport software systeem moet u iets brengen, een oplossing waar u beter van wordt, bijvoorbeeld omdat u op dit moment geen goed overzicht heeft op de lopende orders en u daar grip op wilt krijgen. Of dat de facturatie een regelmatig terug komend probleem is. Belangrijk is dat we er achter komen welke zaken u wilt verbeteren / optimaliseren, door dit te weten kunnen we zorgen dat deze wensen ook worden omgezet in werkende oplossingen.

Hoe dit te bereiken ?

Veel van uw wensen zullen 1 op 1 overgenomen kunnen worden in Cargo Manager. Het zou kunnen zijn dat er enkele wensen overblijven welke nog niet in Cargo Manager aanwezig zijn. Er is dan geen man over boord, maatwerk is dan de oplossing. Wij kunnen uw specifieke wens in Cargo Manager inbouwen en u bent er dan zeker van dat uw benodigde functionaliteiten voor de volle 100 % aanwezig zijn in uw transport software systeem Cargo Manager .

2 Demo op maat

Een goede start

Het begint natuurlijk met een verhelderende demo. Al pratend leren wij van u waar u naar op zoekt bent. Wij vertalen dit in een demo die aanspreekt zodat u snel inzicht krijgt in het programma en de opties. Ook eventuele specifieke wensen kunnen we bespreken. Na de demo heeft u een helder beeld waar Cargo Manager als transport software oplossing en wij als bedrijf voor staan.

3 Wij installeren & beheren

Software & hardware

Transport Software & hardware

Cargo Manager kan in de Cloud of lokaal op uw eigen omgeving worden geïnstalleerd. Door de voors en de tegens te bespreken krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en weet u uiteindelijk welke oplossing het beste bij u past. Welke keuze u ook maakt, het zal niet uw zorg zijn. Wij verzorgen het installatie traject, zo nodig in nauw overleg met uw systeem beheerder.

4 Ondersteuning & maatwerk

Mee denken en helpen

Wij laten u niet aanmodderen, komt u er even niet uit of heeft u een vraag, bel ons dan direct, we doen niets liever dan u weer op weg helpen.Wij kunnen, wanneer u dat toe laat, zelfs direct met u meekijken. Zo kunnen we ‘learning on the job’ eenvoudig toepassen en krijgt u snel grip op het programma.Hierdoor gaat de tijd niet verloren aan tijdrovende cursussen of andere tijdrovende methodes maar leert u de werking spelende wijs met de zo nodige directe ondersteuning van onze kant.

Alles naar wens

Natuurlijk kan het voorkomen dat er bepaalde functionaliteiten niet aanwezig zijn in Cargo Manager. Gelukkig kunnen we zeer eenvoudig maatwerk toevoegen aan het programma. Dus mocht u een bepaald overzicht hebben wat u zeker wilt blijven gebruiken, of een bepaalde functionaliteit welke onmisbaar voor u is, dan kunnen wij deze voor u toevoegen aan het transport software programma. U bent er dan zeker van dat u al uw benodigde functionaliteiten in Cargo Manager tot uw beschikking heeft.

Cargo Manager: Voldoet aan uw wensen.
Ontdek alle mogelijkheden