Driver app

Home » Driver app
driverapp-150px_color_color

Orders doorsturen, Track & Trace of berichten sturen zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden. Via de DriverApp op de smartphone of tablet blijven planner en chauffeur optimaal in contact! De informatie is direct zichtbaar in de orderplanning zodat de planning realtime geïnformeerd wordt over statuswijzigingen van de order.
De app is zowel voor de iPhone / iPad als voor Android toestellen / tablets beschikbaar.

driverapp-activiteit-afgerond-goed

Rit en order uitwisseling

Ritten en orders kunnen vanuit de planning in Cargo Manager doorgestuurd worden naar de DriverApp. De chauffeur kan vervolgens via de app de status terug geven, deze wordt dan weer automatisch weergegeven in de planning.

driverapp-menuscherm

Uren registratie

De app is zo in te stellen dat er een uren registratie plaats vind. Deze registratie wordt vervolgens weer terug gekoppeld naar Cargo Manager. Via overzichten in cargo Manager kunt u deze gegevens vervolgens raadplegen.

driver-app-kaart

Track en Trace

De app geeft elke 5 / 10 of 15 minuten (instelbaar) zijn huidige locatie terug. Via een kaart in Cargo Manager kunt u vervolgens de locatie van de chauffeur terug zien. Ook historisch zijn deze gegevens terug te zien.

Veel handelingen welke vroeger achteraf op kantoor plaats vonden worden nu direct door de chauffeur via de DriverApp afgehandeld, dit zorgt voor een flinke tijdsbesparing.
driverapp-foto-toevoegen

Document koppelen

Via de app kunnen foto’s gemaakt worden en toegevoegd worden aan de order. Door de foto het het kenmerk ‘CMR’ mee te geven, kan deze, wanneer dit is ingesteld bij de relatie, automatisch worden meegestuurd met de factuur naar de klant.

app_emballege

Emballage boeken

De app is zo in te stellen dat er een uren registratie plaats vind. Deze registratie wordt vervolgens weer terug gekoppeld naar Cargo Manager. Via overzichten in cargo Manager kunt u deze gegevens vervolgens raadplegen.

app_messages

Berichten versturen / ontvangen

Vanuit Cargo Manager kunt u berichten versturen naar 1 of meerdere chauffeurs, de chauffeurs kunnen hier vervolgens weer op reageren. De berichten blijven altijd bewaard voor eventuele naslag.

Cargo Manager: TMS software voor professionals.

Ontdek alle mogelijkheden