TMS

Home » TMS

CARGO MANAGER is een totaal oplossing (Transport Management Systeem) voor de professionele vervoerder. Het programma is sinds 2006 doorontwikkeld vanuit de praktijk en is uitgegroeid tot een pakket voor de kleine en middelgrote vervoerder. De vele mogelijkheden geven u de tools om uw TMS optimaal te laten functioneren.

Planning

Uw dagelijkse planning is de spin in het web. Juist daarom is het zo belangrijk dat u werkt met heldere, voor zich zelf sprekende overzichten waarin het eenvoudig is om uw planning uit te voeren.

Lees verder

Factureren

Nadat de orders zijn afgewerkt door de planning worden deze orders automatisch doorgezet naar het factureer overzicht. Hier kunt u de orders op eenvoudige wijze factureren.

Lees verder

Kostenbewaking

Onderaan de streep draait het uiteindelijk om een zo goed mogelijk resultaat.Belangrijk is dan ook om, naast de omzet van de orders, ook de kosten van de ritten goed vast te leggen.

Lees verder

Management info

Doordat Cargo Manager alle gegevens bewaart is het mogelijk om heldere statistieken te genereren welke u inzicht geven in het reilen en zeilen van uw organisatie.

Lees verder

Emballage registratie

Geen grip hebben op de omloop van uw emballage kan een grote kosten post zijn ! Cargo Manager helpt u om overzicht te houden op uw uitstaande saldo met heldere overzichten.

Lees verder

Documenten koppelen

Op eenvoudige wijze kunt u elk type digitaal document koppelen aan uw orders en ritten. CMR’s bijvoorbeeld, kunt u optioneel meesturen met de factuur naar de klant.

Lees verder

Externe koppelingen

Cargo Manager heeft een diversiteit aan koppelingen naar externe pakketten. Denk hierbij aan boekhoud programma’s, boord computers, programma’s zoals Palletways of Transporeon enz.

Lees verder

Automatische order import

Hoe mooi is het wanneer de orders van uw klanten automatisch, na goedkeuring, ingelezen kunnen worden. Cargo Manager heeft een uitgebreide import module met veel mogelijkheden.

Lees verder

Webportal

Geef uw klanten toegang tot de webportal van Cargo Manager. Zo kunnen uw klanten de eigen orders beheren en vervolgens de verwerkingsstatus volgen .

Lees verder

Cargo Manager: Veelzijdig & kostenbesparend.

Vraag vandaag nog uw demo aan