Factureren

Home » TMS » Factureren
Met een koppeling naar uw boekhoudsoftware worden aangemaakte facturen automatisch ingelezen. Hierdoor kunt u sneller en efficiënt werken.
Elke order welke in de planning wordt afgesloten valt automatisch in het ‘Te factureren’ overzicht. Door zo te werken bent  u er zeker van dat elke order uiteindelijk ook gefactureerd gaat worden. Het factureer overzicht geeft de mogelijkheid om per periode of bijvoorbeeld per relatie te factureren. Dit kunnen enkele facturen of verzamelfacturen zijn. Wanneer de factuur gegenereerd is wordt deze opgeslagen als PDF. Vervolgens kan er voor gekozen worden om de factuur vanuit Cargo Manager direct te mailen. Of de factuur gemaild mag worden, en naar welk email adres is in te stellen per relatie. Wanneer er digitale documenten zijn gekoppeld zoals ingescande CMR’s, en bij de relatie is ingesteld dat deze meegestuurd mogen worden, worden de gekoppelde documenten samen met de factuur gemaild naar de klant.

Wanneer u gebruik maakt van een koppeling in Cargo Manager naar uw boekhoudsysteem, dan kunnen de aangemaakte facturen via een import in uw boekhoudsysteem automatisch worden ingelezen. Handmatig inboeken van de facturen is hiermee verleden tijd.