Planning

Home » TMS » Planning
Cargo Manager zorgt voor overzicht en controle in uw planning, onmisbaar in de hectiek van de dag.
Zoals gezegd is uw planning de spin in het web. Uw planners moeten snel en efficiënt kunnen samen werken, en dit liefst zonder obstakels . Cargo Manager biedt u als transport software oplossing deze mogelijkheid in een aantal smaken. De planning kan in een eenvoudige modus draaien, in uitgebreide traject modus met 2 schermen, en in een nog wat uitgebreidere activiteiten modus. Hierdoor is er ook zeker voor u een optimale manier van plannen beschikbaar.

Vanuit de planning kunt u alle nodige activiteiten uitvoeren welke nodig zijn voor de dagelijkse planning, denk hierbij aan : Het laden van orders op ritten in de gewenste volgorde (eventueel automatisch door gebruik te maken van rit optimalisatie), het printen van CMR’s, laadlijsten, loslijsten, printen en versturen van transport opdrachten voor het uitbesteden van werk (charters), het versturen van ritten naar de boordcomputer of naar de app, het kunnen zien van de route op een kaart …

Vanuit de planschermen halen u en uw planners snel de benodigde informatie : Is het resultaat op de rit naar wens ? Hoe staat het met de beladingsgraad ? Wat is de berekende aankomst tijd en wordt deze gehaald ? (wanneer u gebruik maakt van de PTV module)

Naast de planschermen waarin u uw orders aanmaakt, ritten aanmaakt en orders op de ritten laad heeft u ook de mogelijkheid om in een tijd frame de huidige bezetting van uw auto’s , trailers en chauffeurs te kunnen zien. Hierdoor houdt u zicht op de inzetbaar van materieel en personeel.

Het omzetten van uw wensen in de mogelijkheden binnen Cargo Manager kunnen we het beste in een verhelderende demo laten zien.